Internetbureau Den Haag

Wij Zijn Gespecialiseerd In:

Professionele Websites Ontwerpen en Ontwikkelen

Zoekmachine Optimalisatie

Webshops Ontwerpen en Ontwikkelen

Zoekmachine Adverteren

Social Media Adverteren

Internetbureau in Den Haag

 

Ben je op zoek naar een internetbureau in Den Haag? IQ Online is een internetbureau gevestigd in Den Haag en gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en webshops, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren en social media. Vandaag de dag is het zo dat elk bedrijf op het internet goed vertegenwoordigd moet zijn. Is dat nog niet het geval? Wij bieden je graag een oplossing aan geheel op maat van jouw wensen en budget. Bij IQ Online zit je niet vast aan jarenlange contracten.

webdesign

Op zoek naar een Internetbureau in Den Haag?

Ons Team van Internet Experts ontwikkelt aan de hand van jouw wensen websites, webshops of helpt je bij het verkrijgen van meer bezoekers, klanten, sales en leads naar jouw website.

Neem contact met ons op

  website photoshop

  Website laten maken voor je bedrijf

  In eerste instantie is het mogelijk om een beroep te doen op de diensten van ons als Internetbureau Den Haag om een nieuwe website te laten maken. De website vormt het absolute uithangbord van je bedrijf op het internet. Niet alleen moet er op de website alle nodige informatie staan over de diensten of het product dat wordt aangeboden, daarnaast moet er ook een concreet antwoord geven op mogelijke vragen waar klanten mee worden geconfronteerd. Concreet dient een website aan de volgende eisen te voldoen:

  1. Over een professionele uitstraling beschikken;
  2. Overzichtelijke indeling en duidelijke navigatie;
  3. Concreet antwoord bieden op alle mogelijke vragen van klanten;

  Webshop ontwikkelen

  Een beroep doen op IQ Online is niet alleen interessant voor partijen die een website willen laten maken. Het is bijvoorbeeld ook best mogelijk dat je met het idee speelt om een webshop te laten ontwikkelen. Een webshop is een online winkel die het mogelijk maakt om meteen bepaalde producten te kopen en doorgaans ook te betalen. Vervolgens worden de bestelde producten naar je thuisadres (of een afhaalpunt) verzonden waardoor de klant niet meer naar een fysieke winkel moet gaan. Ben je dus met andere woorden op zoek naar een mogelijkheid om je product(en) aan te bieden op het internet? Dan is het laten ontwikkelen van een webshop door ons zeker en vast de moeite waard.

  google analytics

  Meer bezoekers met zoekmachine optimalisatie

  Door de jaren heen is de concurrentie op het internet alleen maar toegenomen. Dit overigens ook nog eens binnen alle mogelijke denkbare sectoren. Deze toegenomen concurrentie heeft er voor gezorgd dat opvallen in de massa nu nog belangrijker is geworden. Hoe kan je dat nu precies realiseren? In eerste instantie door het toepassen van zoekmachine optimalisatie. Wij van IQ Online kunnen voor onze klanten zowel on- als off-page SEO in Den Haag en daarbuiten realiseren.

  Wil jij er zeker van zijn dat je met jouw website of webwinkel zoveel mogelijk potentiële klanten kan bereiken? Dan is het altijd de moeite waard om er voor te kiezen om zoekmachine optimalisatie uit te laten voeren door IQ Online. Alleen op deze manier is het mogelijk om je belangrijkste concurrenten achter je laten.

  Adverteren op Google

  Voor veel bedrijven die op het internet hun diensten en producten willen aanbieden is het zaak om dit op de meest efficiënte en snelle manier te kunnen doen. Hierdoor is het interessant om te adverteren op Google. Met Google Adwords kan je gelijk starten met het aanbieden van je diensten en/of producten. In overleg kunnen we het budget per maand instellen en precies aangeven in welke regio je wilt dat de advertenties voor je diensten of producten getoond worden. Het is ook interessant om zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren tegelijk toe te passen. Zo focus je op de korte en lange termijn en kan je goed bekijken waar de beste ROI(Return on investment) ligt.

  social media
  Team van IQ Online

  Internetbureau in Den Haag

  Als gespecialiseerd internetbureau Den Haag maken we het voor onze klanten niet alleen mogelijk om te adverteren in bijvoorbeeld de zoekmachine Google. Daarnaast biedt namelijk ook social media ongelofelijk veel interessante opportuniteiten voor bedrijven. Ook voor jouw bedrijf kan het in de praktijk de moeite waard zijn om te adverteren op een platform als Facebook en Instagram. Heb je daar ook wel oren naar? Dan is het altijd de moeite meer dan waard om hiervoor even contact op te nemen met onze experts hier bij IQ Online.