SEO Bureau

Wij Zijn Gespecialiseerd In:

Websites hoger in Google krijgen

Hogere Click Conversie uit Google halen

Zoekmachine Optimalisatie

SEO Bureau

Succes behalen met een website of webshop is zeker niet gemakkelijk. Wil je online succesvol zijn? Het kan interessant zijn om gebruik te maken van de diensten van IQ Online. Wij zijn een ambitieus en full service seo bureau.

 

Vanuit ons kantoor in Den Haag werken we met een enorme passie aan allerlei digitale projecten. Voor het optimaliseren van een website of webshop ben je bij ons ook aan het juiste adres. Goede service, altijd bereikbaar en gedreven; daar staat IQ Online voor.

webdesign

Op zoek naar een SEO Bureau?

Ons Team van SEO Experts optimaliseert websites om ervoor te zorgen dat websites meer bezoekers ontvangen en bedrijven meer omzet krijgen.

Neem contact met ons op

  Wat is SEO?

  Als je met je website of webshop succesvol wil zijn, moet je je directe concurrenten verslaan. In de afgelopen jaren zijn er steeds meer digitale ondernemers tot de online markt toegetreden, waardoor de concurrentie ook heviger geworden is. Een goede reden om jouw website te laten optimaliseren op het gebied van SEO.

   

  Heb je het over website optimalisatie, dan denken wij gelijk aan SEO. Deze term is Engels voor Search Engine Optimization; vrij vertaald betekent dit zoekmachine optimalisatie. Deze twee woorden laten ook direct zien waar het bij SEO precies om draait: het optimaliseren van de website zodat de website hoger in de organische resultaten van zoekmachines als Google komt te staan. Hoe hoger jouw website in Google staat, hoe meer bezoekers jouw website aantrekt.

  Het hoofddoel van SEO is het aantrekken van meer bezoekers naar je website. Om dit te realiseren is het van belang dat allerlei factoren op jouw website perfect in orde zijn. Omdat deze factoren bij elkaar zeer complex zijn is het van belang dat de SEO werkzaamheden door een ervaren SEO bureau wordt uitgevoerd.

  Hoe ziet het SEO Traject bij IQ Online eruit?

  Kennismaking

   

  Voordat wij met alle SEO werkzaamheden beginnen is het belangrijk om te weten wat jouw ambities en doelen met de website zijn. Dit kunnen we doen aan de hand van een telefoongespreek of afspraak bij ons of bij jou op kantoor.

   

  Daarnaast bespreken we welke zoekwoorden interessant kunnen zijn voor jouw website of webshop.

  Onderzoek en Analyse

   

  Na het kennismakingsgesprek gaan we kijken hoe de huidige website er voor staat op SEO-gebied. We kijken onder andere naar de techniek van de website, de huidige content die op de website staat en ook welke links er verwijzen naar de website.

  Ook kijken we met welke zoekwoorden jouw website al goed scoort en bezoekers genereert.

  Strategie

   

  Na de kennismaking en de analyse van de website zal er een strategie worden bepaald.

  We maken een stappenplan met aandachtspunten op de website en overleggen met de klant welke zoekwoorden interessant zijn.

  On Page Optimalisatie

   

  We zorgen ervoor dat de website technisch helemaal in orde is. Als er pagina’s moeten worden toegevoegd aan de website dan verzorgen wij de teksten en het online zetten van de pagina.

   

  Voorbeelden van on page optimalisatie:

   

  • Verbeteren van de snelheid van de website
  • Optimaliseren van indexatie in Google
  • Optimale interne linkstructuur creëren
  • Verbeteren van gebruikerservaring op de website

  Off Page Optimalisatie

   

  Bij Off Page Optimalisatie gaat het voornamelijk om het vergroten en verbeteren van het linkprofiel van jouw website. Door externe links naar jouw website te verwijzen zal de autoriteit van je website omhoog gaan. We laten uitsluitend kwalitatieve en relevante links plaatsen die een meerwaarde zijn.

  Voorbeelden van Off Page optimalisatie:

   

  • Huidige inkomende links analyseren en mogelijk aanpassen
  • Vergroten van hoeveelheid kwalitatieve inkomende links

  Rapportage

   

  We houden elke dag bij hoe de website het in de zoekresultaten van Google doet. Aan het begin van de maand ontvang je van onze SEO specialisten een rapportage over de afgelopen maand. Hierbij komen de huidige strategie, werkzaamheden en resultaten terug van de afgelopen maand. Daarnaast ontvang je een link waar je elke dag kan zien hoe je website scoort in Google.

  Wat doen wij als SEO Bureau?

  Als je goed gevonden wil worden door de zoekmachines is het aan te raden om een professioneel SEO bureau in te huren. Voor een professioneel en ervaren SEO bureau ben je bij IQ Online aan het juiste adres!

   

  Als ervaren SEO bureau zijn we in staat om websites of webshops te optimaliseren. We optimaliseren de website niet alleen voor Google, maar ook voor de bezoeker. Het gevolg is dat de website niet alleen meer bezoekers ontvangt maar ook meer bezoekers omzet naar betalende klanten. Dankzij onze expertise en ervaring weten we welke strategieën we kunnen toepassen, welke tools we moeten gebruiken én hoe we online succesvol kunnen zijn.

   

  Bij ons staat er één doel centraal: jouw website beter laten scoren in de zoekmachines. De zoekmachine van Google vormt hierbij uiteraard de standaard, aangezien de meeste Nederlanders gebruik maken van deze zoekmachine.

   

  We richten ons niet op één bepaald deel van SEO, maar kijken naar het totaalplaatje. We richten ons op zowel On- als Off Page SEO. Wat is het verschil tussen On- en Off page SEO?

  On Page SEO

  On page SEO heeft alles te maken met alles wat op je eigen website staat. We zorgen ervoor dat alle pagina’s op de website goed bereikbaar zijn voor de zoekmachine. Dit doen we niet alleen door alle pagina’s na te lopen, maar ook door duidelijke verbindingen tussen de pagina’s te maken. We verzorgen de interne linkbuilding, maken een duidelijke menustructuur en  volledige sitemap aan.

   

  We richten ons ook op de content die al op de website staat. We kunnen deze content zelf (her)schrijven, waarbij we ook direct voor optimalisatie van de content zorgen. We kijken niet alleen naar hoe de tekst is geschreven, maar ook naar de volgende zaken:

   

  • Headings: je moet in elke tekst gebruik maken van de juiste koppen, zoals wij ook op deze pagina doen. Wij lopen al jouw teksten na en voegen op de juiste manier headings toe.
  • Meta titel: het is van belang om voor alle pagina’s de juiste meta titel te gebruiken. Dit is de titel die je boven in de balk van een browser ziet staan.
  • Meta omschrijving: de meta omschrijving zijn de twee regels tekst onder de Meta Titel in Google. Als voorbeeld is dit onze eigen meta description:

   

   

   

   

   

   

  Verder lopen we alle teksten van A tot Z na. Daarbij richten wij ons op het taalgebruik, het voorkomen van keyword stuffing en het gebruik maken van de juiste zoekwoorden.

   

  Conclusie: On Page SEO is een heel breed begrip. Het design, de snelheid, de bereikbaarheid, de vormgeving, de content en allerlei andere details spelen een belangrijke rol bij On Page SEO. Juist door al deze details is een langdurige samenwerking vereist om op de lange termijn alle gewenste resultaten te behalen.

  Off Page SEO

  Naast On page SEO richten wij ons ook op Off Page SEO; dit heeft betrekking op zoekmachine optimalisatie zonder directe raakvlakken met je website. Hoe zit dit nou precies?

   

  Een belangrijke factor in het algoritme van Google is het linkprofiel van een website. Met een sterk en natuurlijk linkprofiel met veel relevante links die naar jouw website linken ben je in de ogen van Google een waardevolle website. Het is belangrijk om op belangrijke en relevante websites een verwijzing naar jouw website te verkrijgen.

  Al onze diensten op een rijtje

  Als SEO bureau verzorgen we de volledige zoekmachine optimalisatie van websites. We houden ons bezig met de volgende werkzaamheden:

   

  • Zoekwoordenonderzoek: middels een zoekwoordenonderzoek kijken we op welke zoekwoorden je website al scoort en welke zoekwoorden interessant zijn om in de toekomst op te focussen.
  • Technische SEO: we zorgen ervoor dat je website aan alle technische richtlijnen van Google voldoet én blijft voldoen.
  • SEO content: we schrijven de beste content voor op de website. Dit is waardevolle, unieke en hoogwaardige content; content die een echte meerwaarde is voor zowel de bezoekers als Google.
  • Linkbuilding: we bouwen een natuurlijk en waardevol linkprofiel op.
  • Conversie: we maken van bezoekers ook echt klanten. We passen diverse conversietechnieken toe.
  • Rank Tracking: de huidige posities worden dagelijks bijgehouden en indien gewenst ontvang je een maandelijks rapport van de vorderingen.

   

  Wij zijn een full service en ambitieus SEO bureau. Een SEO bureau dat vooral op de lange termijn voor de nodige successen gaat zorgen!

  Waarom voor SEO Bureau IQ Online kiezen?

  We zijn zeker niet het enige SEO bureau in Den Haag en in Nederland. Wij zijn er wel van overtuigd dat wij een meerwaarde kunnen zijn in het samen succesvol maken van jouw online onderneming!

  Google Analytics
  Team van IQ Online

  Elk moment opzegbaar

  Wil je van onze diensten gebruik maken? Dan hoef je bij ons geen langdurig contract aan te gaan. We hechten waarde aan het feit dat jij elk moment op kunt zeggen. Je wil niet vast zitten aan een langdurig contract als het minder loopt met je bedrijf. Wij bieden jou daarom de mogelijkheid om op elk moment op te zeggen, waardoor je geen enkel risico loopt. Ons doel is een win-win situatie!

  Totaalpakket van diensten

  Wil je je website naar een hoger niveau tillen? Het kan interessant zijn om naast SEO gebruik te maken van een van onze andere diensten:

   

   

  Door het totaalpakket van diensten heb je meerdere opties om je bedrijf online te verbeteren. Wij nemen al het werk op digitaal vlak uit handen, hierdoor kan jij je bezig houden met je eigen bedrijf.

   

  Heb je interesse in onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

  Meest Gestelde Vragen

  Wat is SEO?

   

  SEO is de afkorting van Search Engine Optimalisatie, Zoekmachine Optimalisatie in het Nederlands. SEO is een zeer belangrijk onderdeel van online marketing, het is het optimaliseren van je website waardoor jouw websitepagina beter gaat scoren in het organische gedeelte van zoekmachines zoals Google.

  Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

   

  Bij SEO betaal je niet per klik. Het organische gedeelte van Google wordt bepaald door meer dan 200 verschillende ranking factoren. Het resultaat van SEO werkzaamheden zie je vooral op de langere termijn terug, terwijl SEA echt is gericht op de korte termijn.

   

  Bij SEA betaal je wel per klik. Aan de hand van de concurrentie en markt worden de kosten per klik betaald. Het resultaat van SEA is direct zichtbaar, indien je stopt met het betalen aan Google is het resultaat direct weer weg.

  Welke SEO werkzaamheden worden uitgevoerd?

   

  Het begrip ‘SEO’ is door de jaren heen uitgebreid. Er komen ontzettend veel werkzaamheden kijken bij het uitvoeren van SEO. Het gaat hierbij onder andere om:

   

  1. Het technisch optimaliseren van de website (on page seo)
  2. Het schrijven van waardevolle content voor bezoekers
  3. Het verzamelen van waardevolle links door middel van linkbuilding (off page seo)