SEO Bureau

Wij Zijn Gespecialiseerd In:

Websites hoger in Google krijgen

Hogere Click Conversie uit Google halen

Zoekmachine Optimalisatie

SEO Bureau

Succes met een website of webshop behalen is niet makkelijk. Wil je online succesvol zijn dan is het interessant om gebruik te maken van de diensten van IQ Online. Wij staan te boeken als een ambitieus en full service seo bureau.

 

Vanuit ons pand in Den Haag werken wij met een enorme passie aan allerlei digitale projecten. Voor het optimaliseren van een website en voor het optimaliseren van een webshop ben je bij ons ook zeker aan het juiste adres. Een prima service, 7 dagen in de week bereikbaar en zeer gedreven; dat is toch wel de manier waarop wij ons SEO Bureau kunnen omschrijven.

webdesign

Op zoek naar een SEO Bureau?

Ons Team van SEO Experts optimaliseert websites om ervoor te zorgen dat websites meer bezoekers ontvangen en bedrijven meer omzet krijgen.

Neem contact met ons op

  Wat is SEO?

  Als je met jouw eigen website of webshop succes wilt behalen, moet je jouw concurrenten zien te verslaan. In de afgelopen jaren zijn meer en meer digitale ondernemers tot de markt toegetreden, waardoor de concurrentie ook heviger geworden is. Des te meer reden voor jou om jouw website op de juiste manier te laten optimaliseren.

   

  Als we het over website optimalisatie hebben, hebben we het over de term SEO. Deze term staat in het Engels voor Search Engine Optimization; vrij vertaald betekent dit zoekmachine optimalisatie. Deze twee woorden laten ook direct zien waar het bij SEO precies omdraait: om het optimaliseren van de website, zodat de website hoger in de zoekmachine komt te staan. Des te hoger jouw website in Google staat, des te meer bezoekers naar jouw website gaan.

  Indien je met SEO aan de slag gaat, is het aantrekken van meer bezoekers op jouw website in de meeste gevallen het hoofddoel. Om deze bezoekers aan te kunnen trekken, is het echter wel van belang dat allerlei facetten van jouw website perfect op orde zijn. Juist door deze veelzijdigheid is het van belang dat de SEO werkzaamheden door een ervaren SEO bureau worden uitgevoerd.

  Hoe ziet het SEO Traject bij IQ Online eruit?

  Kennismaking

   

  Voordat wij met de seo werkzaamheden aan de slag gaan is het belangrijk om te weten wat jouw ambities en doelen met de website zijn. Dit kunnen we doen aan de hand van een telefoongespreek of afspraak bij ons of jouw kantoor.

   

  Daarnaast bespreken wij welke potentiële zoekwoorden interessant kunnen zijn om met jouw website gevonden te worden.

  Onderzoek en Analyse

   

  Na het kennismakingsgesprek gaan wij kijken hoe de huidige website er op SEO-gebied voor staat. Wij controleren hierbij op de techniek van de website, huidige content op de website en welke links verwijzen naar jouw website.

  Daarnaast bekijken wij op welke zoekwoorden jouw website al scoort en bezoekers ontvangt.

  Strategie

   

  Na het Onderzoek en Analyse weten wij precies op welke punten jouw website moet verbeteren om beter gevonden te worden in Google. Aan de hand van deze punten gaan wij onze strategie bepalen.

  Aan de hand van het kennismakingsgesprek en ons onderzoek & analyse bespreken wij op welke zoekwoorden het interessant kan zijn om gevonden te worden.

  On Page Optimalisatie

   

  Wij zorgen ervoor dat de website technisch helemaal in orde is. Als er pagina’s moeten worden toegevoegd aan de website dan verzorgen wij de teksten en het online zetten van deze teksten.

   

  Bij on page optimalisatie moet je denken aan:

   

  • Verbeteren Snelheid van de website
  • Optimaliseren van indexatie in Google
  • Optimale interne linkstructuur creëren
  • Verbeteren van gebruikerservaring op de website

  Off Page Optimalisatie

   

  Bij Off Page Optimalisatie gaat het voornamelijk om het vergroten en verbeteren van het linkprofiel van jouw website. Door externe links naar jouw website te verwijzen verhoogt de autoriteit van jouw website. Wij zorgen ervoor dat er uitsluitend kwalitatieve en relevante links naar jouw website gaan die een meerwaarde betekenen voor jouw website.

   

  Bij Off Page Optimalisatie moet je denk aan de volgende werkzaamheden:

   

  • Huidige inkomende links analyseren en mogelijk aanpassen
  • Vergroten van hoeveelheid kwalitatieve inkomende links

  Rapportage

   

  Wij houden elke dag bij hoe jouw website het in de zoekresultaten van Google doet. Aan het begin van de maand ontvang je van onze seo specialisten een Rapportage over de afgelopen maand. Hierbij komen de huidige strategie, werkzaamheden en resultaten terug die wij de afgelopen maand hebben gemaakt. Daarnaast ontvang je een link waar je elke dag kan controleren hoe jouw website scoort in Google.

  Wat doen wij als SEO Bureau?

  Indien je goed gevonden wilt worden in de zoekmachines, is het aan te raden om een professioneel SEO bureau in te huren. Voor een professioneel en ervaren SEO bureau ben je bij IQ Online aan het juiste adres!

   

  Als SEO bureau zijn wij in staat om jouw website of webshop perfect te optimaliseren. Wij optimaliseren jouw website hierbij niet alleen voor Google maar ook voor de bezoeker. Het gevolg daarvan is dat jouw website niet alleen meer bezoekers ontvangt maar ook meer bezoekers omzet naar klanten. Wij nemen voor jou graag het werk uit handen. Dankzij onze expertise en ervaring weten wij als geen ander welke strategieën we toe kunnen passen, welke tools we het beste kunnen gebruiken én hoe we er online een succes van kunnen maken.

   

  Bij ons staat maar één doel centraal: jouw website van hoge rankings in de zoekmachines voorzien. De zoekmachine van Google vormt hierbij uiteraard de standaard, aangezien verreweg de meeste Nederlanders gebruik van deze zoekmachine maken.

   

  Wij richten ons niet op één bepaald deel van SEO, maar wij pakken de complete SEO voor jouw website aan. Daarbij richten wij ons op zowel On Page SEO als op Off Page SEO. Dit alles met maar één hoofddoel: jouw website hoog te laten scoren in de zoekmachines.

   

  Maar, wat is On Page SEO nou precies? En wat verstaan wij onder Off Page SEO? Als je gebruik van onze diensten wilt gaan maken, wil je uiteraard wel weten wat wij precies doen op deze gebieden. Mede daarom bespreken wij hieronder in het kort wat wij onder de noemer On Page SEO scharen en wat wij onder de noemer Off Page SEO scharen.

  On Page SEO

  Deze vorm van SEO heeft alles te maken met datgene wat op de website staat. Zo zorgen wij ervoor dat alle pagina’s op jouw website goed bereikbaar zijn voor de zoekmachine. Dit doen we niet alleen door alle pagina’s na te lopen, maar ook door duidelijke verbindingen tussen de pagina’s aan te brengen. Zo brengen wij interne links aan, zorgen wij voor een duidelijke menustructuur en maken wij een volledige sitemap aan. Ook aan dergelijke punten hecht het algoritme van Google veel waarde.

   

  Verder richten wij ons ook op de content die op de website staat. Wij kunnen deze content zelf schrijven, waarbij wij ook direct voor een optimalisatie van de content zorgen. Hierbij richten wij ons niet alleen op de content die écht op jouw website weergegeven wordt, maar ook op de volgende zaken:

   

  • Headings: je moet in elke tekst gebruik maken van de juiste koppen, zoals wij ook op deze pagina doen. Wij lopen al jouw teksten na en voegen op de juiste manier deze headings toe.
  • Meta titel: ook is het van belang dat voor alle pagina’s de juiste meta titel te gebruiken. Dit is de titel die je boven in de balk van een browser ziet staan.
  • Meta omschrijving: de meta omschrijving zijn de twee regels tekst onder de Meta Tital in Google. Als voorbeeld hebben wij onze eigen meta description erbij gepakt:

   

   

   

   

   

   

  Verder zijn wij ook nog in staat om al jouw teksten van A tot Z na te lopen. Daarbij richten wij ons op het voorkomen van keyword stuffing en het gebruik maken van de juiste zoekwoorden.

   

  Conclusie: On Page SEO is een heel breed begrip. Het design, de snelheid, de bereikbaarheid, de vormgeving, de content en allerlei andere details spelen een belangrijke rol bij On Page SEO. Juist door al deze details is een langdurige en duurzame samenwerking vereist om op de lange termijn alle gewenste resultaten te gaan behalen.

  Off Page SEO

  Je hebt hierboven kunnen lezen wat On Page SEO precies inhoudt. Naast al die onderwerpen richten wij ons ook op Off Page SEO; dit heeft betrekking op zoekmachine optimalisatie zonder directe raakvlakken met jouw website. Hoe dit precies zit? Dat leggen we graag hieronder in het kort uit.

   

  Een belangrijk aspect in het algoritme van Google is het linkprofiel van een website. Door een sterk linkprofiel te hebben met veel en relevante links die naar jouw website linken ben je voor Google een waardevolle website. Er is dus veel aangelegen om op andere belangrijke en relevante websites links naar jouw website te krijgen. Door al onze connecties zijn wij in staat om altijd op de juiste websites linkjes naar jouw website te laten plaatsen. Hierdoor krijgt jouw website een veel betere waarde.

  Al onze diensten op een rijtje

  Als SEO bureau nemen wij dus de volledige zoekmachine optimalisatie voor jou uit handen. Je hebt hierboven kunnen lezen wáár wij onze pijlen dan expliciet op richten. Samengevat betekent dit dat wij ons met de volgende werkzaamheden bezig houden:

   

  • Zoekwoorden onderzoek: wij voeren een zoekwoorden onderzoek voor je uit, zodat alleen nog maar de juiste zoekwoorden op jouw website gebruikt gaan worden.
  • Technische SEO: wij zorgen ervoor dat jouw website aan alle technische richtlijnen van Google gaat voldoen én blijft voldoen.
  • SEO content: ook zijn wij in staat om voor jou de beste content te schrijven. Dit is waardevolle, unieke en hoogwaardige content; content die een echte meerwaarde biedt aan zowel de bezoekers als aan Google.
  • Linkbuilding: ook bouwen wij een natuurlijk en perfect linkprofiel voor jou op.
  • Conversie: wij trekken niet alleen de bezoekers naar jouw website, maar wij toveren jouw bezoekers ook om tot klanten. Dit doen wij door op de juiste manier met verschillende conversiemogelijkheden aan de slag te gaan.
  • Rank Tracking: dagelijks houden wij alle prestaties bij, zodat jij een duidelijk beeld van alle vorderingen ziet. Deze vorderingen sturen we ook maandelijks in een duidelijk rapport naar je toe.

   

  Kortom: wij zijn een full-service en ambitieus SEO bureau. Een SEO bureau die voor jou op zowel de korte- als op de lange termijn voor de nodige successen gaat zorgen!

  Waarom voor SEO Bureau IQ Online kiezen?

  Zijn wij het enige SEO bureau in Nederland? Nee, zeker niet. Zijn wij het enige SEO bureau in Den Haag? Nee, dat zijn wij ook niet. Wij zijn er echter wel van overtuigd dat wij een unieke meerwaarde weten te bieden, waardoor het voor jou zéér interessant is om van onze diensten gebruik te gaan maken.

  Google Analytics
  Team van IQ Online

  Elk moment opzegbaar

  Wil je van onze diensten gebruik maken? Dan hoef je bij ons geen langdurig contract aan te gaan. Nee, wij hechten juist waarde aan het feit dat jij elk moment op kunt zeggen. Op het moment dat het zakelijk gezien even tegen zit, wil je immers niet vast zitten aan een langdurig contract. Wij bieden jou daarom de mogelijkheid om op elk moment op te zeggen, waardoor je geen enkel risico loopt. Ons doel is om altijd een win-win situatie te verkrijgen!

  Totaalpakket van diensten

  Wil je jouw website naar een hoger niveau gaan tillen? Dan is het niet alleen zaak om met SEO aan de slag te gaan, zo kan het ook interessant zijn om van één van onderstaande diensten gebruik te maken:

   

   

  Doordat wij een totaalpakket van diensten aanbieden, zit je eigenlijk direct gegoten. Wij nemen al het werk op digitaal vlak voor jou uit handen, waardoor jij je volledig op jouw core business kunt gaan richten. Dankzij onze prettige samenwerking weten wij zodoende jouw website of webshop naar een hoog niveau te tillen.

   

  Heb je interesse in onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

  Meest Gestelde Vragen

  Wat is SEO?

   

  SEO is de afkorting van Search Engine Optimization, of Zoekmachine Optimalisatie in het Nederlands. SEO is een belangrijk onderdeel van online marketing en staat voor het optimaliseren van je website waardoor jouw websitepagina hoger gaat scoren in het organische gedeelte van zoekmachines zoals Google.

  Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

   

  Bij SEO betaal je niet per klik, het organische gedeelte van Google wordt bepaald door meer dan 200 verschillende rankingfactoren. Het resultaat van SEO werkzaamheden zie je op de langere termijn terug.

   

  Bij SEA betaal je wel per klik. Aan de hand van de concurrentie en markt worden de kosten per klik betaald. Het resultaat van SEA is direct zichtbaar, indien je stopt met het betalen aan Google is het resultaat direct weer weg.

  Welke SEO werkzaamheden worden uitgevoerd?

   

  Het begrip ‘SEO’ is door de jaren heen danig uitgebreid. Wanneer we het tegenwoordig hebben over SEO is het dan ook zo dat het eigenlijk gaat om een verzameling van werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. Het gaat hierbij kort samengevat om:

   

  1. Het technisch optimaliseren van de website(on page seo)
  2. Het schrijven van waardevolle teksten voor bezoekers
  3. Het verzamelen van waardevolle links door middel van linkbuilding(off page seo)