SEO Den Haag

Wij Zijn Gespecialiseerd In:

Websites hoger in Google krijgen

Hogere Click Conversie uit Google halen

Zoekmachine Optimalisatie

SEO Bureau in Den Haag

 

Wil je er zeker van zijn dat jouw website of webshop goed vindbaar is in de zoekresultaten van Google? Het is tegenwoordig zeker de moeite waard om aandacht te besteden aan SEO (Search Engine Optimalisation). Het belang van zoekmachine optimalisatie is door de jaren heen toegenomen. Dit heeft voor een groot deel te maken met de sterk gestegen concurrentie binnen vrijwel alle sectoren. Een website maken die er goed uitziet is niet meer voldoende. Ben jij als ondernemer uit Den Haag op zoek naar een SEO bureau dat de vindbaarheid van jouw website of webshop beter verzorgt? IQ Online is het SEO bureau dat er voor zorgt dat jij online de strijd wint van de concurrentie!

webdesign

Op zoek naar een SEO Bureau in Den Haag?

Ons Team van SEO Experts optimaliseert websites om ervoor te zorgen dat websites meer bezoekers ontvangen en bedrijven meer omzet krijgen.

Neem contact met ons op

  SEO Den Haag Specialist

  Ben je op zoek naar een SEO specialist in Den Haag en omgeving? IQ Online heeft jarenlange ervaring in het helpen van bedrijven en hun websites op SEO gebied. Onze SEO specialisten zorgen uiteindelijk voor meer verkeer naar je website via de organische resultaten van Google.

  Onze SEO specialisten beschikken over uitgebreide kennis op het gebied van zoekmachine optimalisatie. SEO draait niet alleen om het technische gedeelte, ook de content op je website is ontzettend belangrijk. Om de hoogste posities in de zoekmachines te bereiken is het van cruciaal belang dat elk aspect op jouw website goed staat.

  Hoe ziet het SEO Traject bij IQ Online eruit?

  Kennismaking

   

  Voordat onze specialisten met SEO werkzaamheden aan de slag gaan is het belangrijk om te weten wat jouw ambities en doelen met de website zijn. Dit kunnen we doen middels een telefoongespreek of een afspraak bij ons of bij jou op kantoor.

   

  Daarnaast bespreken wij welke potentiële zoekwoorden interessant kunnen zijn om met jouw website gevonden te worden.

  Onderzoek en Analyse

   

  Na het kennismakingsgesprek maken we een analyse en gaan we kijken hoe de huidige website er op SEO-gebied voor staat. Er wordt gekeken naar de techniek, huidige content op de website en welke backlinks de website al heeft. Ook kijken we op welke zoekwoorden jouw website al scoort in de organische resultaten van Google.

  Strategie

   

  Na de analyse van de website op het gebied van SEO weten wij precies op welke punten jouw website verbeterd moet worden om beter gevonden te worden in Google. Aan de hand van deze punten gaan wij onze strategie bepalen.

  Aan de hand van het kennismakingsgesprek en onze analyse bespreken we met de klant welke zoekwoorden interessant zijn om op gevonden te worden.

  On Page Optimalisatie

   

  Onze SEO specialisten zorgen ervoor dat de website technisch helemaal in orde is. Als er pagina’s moeten worden toegevoegd aan de website dan verzorgen wij SEO-proof teksten en het online zetten van de nieuwe pagina.

   

  Bij on page optimalisatie moet je denken aan:

   

  • Verbeteren van de snelheid van de website
  • Optimaliseren van indexatie in Google
  • Optimale interne linkstructuur creëren
  • Verbeteren van gebruikerservaring op de website

  Off Page Optimalisatie

   

  Bij Off Page Optimalisatie gaat het voornamelijk om het vergroten en verbeteren van het linkprofiel van jouw website. Door backlinks naar jouw website te verwijzen wordt de autoriteit van jouw website verhoogd. We zorgen ervoor dat er uitsluitend kwalitatieve en relevante links naar jouw website gaan die een meerwaarde zijn voor de autoriteit van jouw website.

   

  Bij Off Page Optimalisatie moet je denk aan de volgende werkzaamheden:

   

  • Huidige inkomende links analyseren en mogelijk aanpassen
  • Vergroten van hoeveelheid kwalitatieve inkomende links

  Rapportage

   

  We houden elke dag bij hoe jouw website het in de zoekresultaten van Google doet. Aan het begin van de maand ontvang je van ons een rapportage over de afgelopen maand. Hierbij komen de huidige strategie, werkzaamheden en resultaten terug die wij de afgelopen maand hebben gemaakt. Daarnaast ontvang je een link waar je elke dag kan controleren hoe jouw website scoort in Google.

  Analytics

  Zoekwoordenonderzoek

  Het is belangrijk om te weten op welke zoekwoorden het interessant is om op gevonden te worden. We verzorgen een uitgebreid zoekwoordenonderzoek zodat jij precies weet met welke zoekwoorden het mogelijk is om bezoekers naar jouw website te halen. Zoekwoorden moeten voldoen aan de volgende eigenschappen:

   

  1. Relevant voor website en doelgroep
  2. Zoekvolume (Hoeveelheid mensen die zoeken op het zoekwoord)
  3. Realistisch zijn om goed op te scoren

  Lokale of landelijke SEO

  SEO (zoekmachine optimalisatie) kan op verschillende manieren worden toegepast. We maken op dit vlak een onderscheid tussen lokale SEO en landelijke SEO.  Voor bedrijven die alleen diensten leveren in Den Haag regio is het niet relevant om vol in te zetten op landelijke SEO. Het is van belang om hierin de juiste SEO strategie te kiezen. Door de focus te verleggen op SEO in de regio kan er veel doelgerichter te werk worden gegaan. Bovendien bereik je op deze manier de doelgroep die voor jou het meest relevant is.

  Google Analytics
  Team van IQ Online

  SEO Den Haag uitbesteden

  SEO uitbesteden aan een professionele en ervaren partij als IQ Online is aan te raden. Onze SEO specialisten ontwikkelen een SEO strategie op maat welke vooral op de lange termijn een meerwaarde is voor jouw bedrijf. Wil je hier graag meer over weten en wil je de SEO uitbesteden? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

  Meest Gestelde Vragen

  Wat is SEO?

   

  SEO is de afkorting van Search Engine Optimalisation, Zoekmachine Optimalisatie in het Nederlands. SEO is een belangrijk onderdeel van online marketing en zorgt ervoor dat jouw website hoger scoort in het organische gedeelte van zoekmachines zoals Google.

  Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

   

  Bij SEO betaal je niet per klik, het organische gedeelte van Google wordt bepaald door meer dan 200 verschillende rankingfactoren. Het resultaat van SEO werkzaamheden zie je op de langere termijn terug.

   

  Bij SEA betaal je wel per klik. Aan de hand van de concurrentie en markt worden de kosten per klik betaald. Het resultaat van SEA is direct zichtbaar, indien je stopt met het betalen aan Google is het resultaat direct weer weg.

  Welke SEO werkzaamheden worden uitgevoerd?

   

  Het begrip ‘SEO’ is door de jaren heen danig uitgebreid. Wanneer we het tegenwoordig hebben over SEO is het dan ook zo dat het eigenlijk gaat om een verzameling van werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. Het gaat hierbij kort samengevat om:

   

  1. Het technisch optimaliseren van de website(on page seo)
  2. Het schrijven van waardevolle teksten voor bezoekers
  3. Het verzamelen van waardevolle links door middel van linkbuilding(off page seo)