SEO Den Haag

Wij Zijn Gespecialiseerd In:

Websites hoger in Google krijgen

Hogere Click Conversie uit Google halen

Zoekmachine Optimalisatie

SEO Bureau in Den Haag

 

Wil je er zeker van zijn dat jouw website of webshop zo optimaal mogelijk vindbaar is in de zoekresultaten van Google? In dat geval kom je er niet onderuit om de nodige aandacht te besteden aan SEO. Het belang van zoekmachine-optimalisatie is door de jaren heen toegenomen. Dit heeft voor een groot deel te maken met de eveneens sterk gestegen concurrentie binnen de meeste sectoren. Alleen maar een leuke website maken die er goed uitziet is in ieder geval niet meer voldoende. Ben jij als ondernemer uit de Haagse regio op zoek naar een SEO bureau die de vindbaarheid van jouw website of webshop beter vindbaar maakt? Dan is IQ Online het SEO bureau dat er voor zorgt dat jij de online strijd wint van de concurrentie!

webdesign

Op zoek naar een SEO Bureau in Den Haag?

Ons Team van SEO Experts optimaliseert websites om ervoor te zorgen dat websites meer bezoekers ontvangen en bedrijven meer omzet krijgen.

Neem contact met ons op

  SEO Den Haag Specialist

  Ben je op zoek naar een specialist in SEO in Den Haag? IQ Online heeft jarenlange ervaring in het helpen van bedrijven op SEO gebied. Een SEO specialist zorgt voor meer bezoekers naar je website via de organische resultaten van Google.

  Als SEO specialist beschikken wij over een uitmuntende kennis met betrekking tot alle ins en outs van zoekmachine optimalisatie. Een SEO specialist dient niet alleen over technische kennis te beschikken. Het is echter ook van belang om goed naar de content op je website te kijken. Om de hoogste posities in de zoekmachines ook maar te kunnen ambiëren is het van cruciaal belang dat elk aspect goed zit. De website moet niet alleen technisch in orde zijn, daarnaast moet ook de content zowel je bezoekers als de zoekmachines weten te overtuigen.

  Hoe ziet het SEO Traject bij IQ Online eruit?

  Kennismaking

   

  Voordat wij met de seo werkzaamheden aan de slag gaan is het belangrijk om te weten wat jouw ambities en doelen met de website zijn. Dit kunnen we doen aan de hand van een telefoongespreek of afspraak bij ons of jouw kantoor.

   

  Daarnaast bespreken wij welke potentiële zoekwoorden interessant kunnen zijn om met jouw website gevonden te worden.

  Onderzoek en Analyse

   

  Na het kennismakingsgesprek gaan wij kijken hoe de huidige website er op SEO-gebied voor staat. Wij controleren hierbij op de techniek van de website, huidige content op de website en welke links verwijzen naar jouw website.

  Daarnaast bekijken wij op welke zoekwoorden jouw website al scoort en bezoekers ontvangt.

  Strategie

   

  Na het Onderzoek en Analyse weten wij precies op welke punten jouw website moet verbeteren om beter gevonden te worden in Google. Aan de hand van deze punten gaan wij onze strategie bepalen.

  Aan de hand van het kennismakingsgesprek en ons onderzoek & analyse bespreken wij op welke zoekwoorden het interessant kan zijn om gevonden te worden.

  On Page Optimalisatie

   

  Wij zorgen ervoor dat de website technisch helemaal in orde is. Als er pagina’s moeten worden toegevoegd aan de website dan verzorgen wij de teksten en het online zetten van deze teksten.

   

  Bij on page optimalisatie moet je denken aan:

   

  • Verbeteren Snelheid van de website
  • Optimaliseren van indexatie in Google
  • Optimale interne linkstructuur creëren
  • Verbeteren van gebruikerservaring op de website

  Off Page Optimalisatie

   

  Bij Off Page Optimalisatie gaat het voornamelijk om het vergroten en verbeteren van het linkprofiel van jouw website. Door externe links naar jouw website te verwijzen verhoogt de autoriteit van jouw website. Wij zorgen ervoor dat er uitsluitend kwalitatieve en relevante links naar jouw website gaan die een meerwaarde betekenen voor jouw website.

   

  Bij Off Page Optimalisatie moet je denk aan de volgende werkzaamheden:

   

  • Huidige inkomende links analyseren en mogelijk aanpassen
  • Vergroten van hoeveelheid kwalitatieve inkomende links

  Rapportage

   

  Wij houden elke dag bij hoe jouw website het in de zoekresultaten van Google doet. Aan het begin van de maand ontvang je van ons een Rapportage over de afgelopen maand. Hierbij komen de huidige strategie, werkzaamheden en resultaten terug die wij de afgelopen maand hebben gemaakt. Daarnaast ontvang je een link waar je elke dag kan controleren hoe jouw website scoort in Google.

  Analytics

  Zoekwoordenonderzoek

  Het is belangrijk om te weten op welke zoekwoorden het interessant is om gevonden te worden. Daarom zorgen wij voor een uitgebreid zoekwoordenonderzoek zodat jij precies weet met welke zoekwoorden het mogelijk is om veel relevante bezoekers naar jouw website te trekken. Zoekwoorden moeten voldoen aan de volgende eigenschappen:

   

  1. Relevant voor website en doelgroep
  2. Zoekvolume (Hoeveelheid mensen die zoeken op het zoekwoord)
  3. Realistisch zijn om goed op te scoren.

  Lokale SEO of Landelijke SEO

  Wanneer we het hebben over SEO(zoekmachine optimalisatie) wordt al snel duidelijk dat SEO tegenwoordig op verschillende manieren kan worden toegepast. We maken op dit vlak een onderscheid tussen lokale SEO, landelijke of internationale SEO. Op het eerste zicht lijkt het misschien een beetje vreemd om voor jouw bedrijf in te spelen op lokale SEO, maar dat is het niet. Voor bedrijven die alleen diensten leveren in de Haagse regio is het niet relevant om vol in te zetten op landelijke SEO. Door de focus te verleggen op SEO in de Haagse Regio kan er veel doelgerichter te werk worden gegaan. Bovendien bereik je op deze manier met absolute zekerheid precies die doelgroep die voor jou het belangrijkst is.

  Google Analytics
  Team van IQ Online

  SEO Den Haag uitbesteden

  SEO uitbesteden aan een professionele en ervaren partij als IQ Online is altijd interessant. Onze SEO specialisten ontwikkelen een SEO strategie op maat welke niet alleen op korte, maar vooral op de lange termijn een meerwaarde zal betekenen voor jouw bedrijf. Wil je hier graag meer over te weten komen en zou je jouw SEO ook graag willen uitbesteden? Aarzel dan geen moment langer en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie van onze SEO specialisten.

  Meest Gestelde Vragen

  Wat is SEO?

   

  SEO is de afkorting van Search Engine Optimization, of Zoekmachine Optimalisatie in het Nederlands. SEO is een belangrijk onderdeel van online marketing en staat voor het optimaliseren van je website waardoor jouw websitepagina hoger gaat scoren in het organische gedeelte van zoekmachines zoals Google.

  Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

   

  Bij SEO betaal je niet per klik, het organische gedeelte van Google wordt bepaald door meer dan 200 verschillende rankingfactoren. Het resultaat van SEO werkzaamheden zie je op de langere termijn terug.

   

  Bij SEA betaal je wel per klik. Aan de hand van de concurrentie en markt worden de kosten per klik betaald. Het resultaat van SEA is direct zichtbaar, indien je stopt met het betalen aan Google is het resultaat direct weer weg.

  Welke SEO werkzaamheden worden uitgevoerd?

   

  Het begrip ‘SEO’ is door de jaren heen danig uitgebreid. Wanneer we het tegenwoordig hebben over SEO is het dan ook zo dat het eigenlijk gaat om een verzameling van werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. Het gaat hierbij kort samengevat om:

   

  1. Het technisch optimaliseren van de website(on page seo)
  2. Het schrijven van waardevolle teksten voor bezoekers
  3. Het verzamelen van waardevolle links door middel van linkbuilding(off page seo)