SEO Den Haag

Wij Zijn Gespecialiseerd In:

Websites hoger in Google krijgen

Hogere Click Conversie uit Google halen

Zoekmachine Optimalisatie

SEO Bureau in Den Haag

 

Wil je er zeker van zijn dat jouw website of webshop zo optimaal mogelijk vindbaar is in de zoekresultaten van Google? In dat geval kom je er niet onderuit om de nodige aandacht te besteden aan SEO. Het belang van zoekmachine-optimalisatie is door de jaren heen toegenomen. Dit heeft voor een groot deel te maken met de eveneens sterk gestegen concurrentie binnen de meeste sectoren. Alleen maar een leuke website maken die er goed uitziet is in ieder geval niet meer voldoende. Ben jij als ondernemer uit Den Haag of omgeving op zoek naar een mogelijkheid om jouw website of webshop beter vindbaar te maken? Dan is IQ Online het online marketing bureau dat er voor zorgt dat jij de online strijd wint van de concurrentie!

webdesign

Op zoek naar een SEO Bureau in Den Haag?

Ons Team van SEO Experts optimaliseert jouw website voor SEO om ervoor te zorgen dat jij meer bezoekers ontvangt en omzet binnen krijgt.

Neem contact met ons op

SEO Specialist Den Haag

IQ Online heeft jarenlange ervaring in het helpen van bedrijven op SEO gebied. Een SEO specialist zorgt voor meer bezoekers naar je website via de organische resultaten van Google.

Het begrip ‘SEO’ is door de jaren heen danig uitgebreid. Wanneer we het tegenwoordig hebben over SEO is het dan ook zo dat het eigenlijk gaat om een verzameling van werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. Het gaat hierbij kort samengevat om:

 

  1. Het technisch optimaliseren van de website(on page seo) ;
  2. Het schrijven van waardevolle teksten voor bezoekers;
  3. Het verzamelen van waardevolle links door middel van linkbuilding(off page seo) ;
google analytics
Analytics

Zoekwoordenonderzoek

Het is belangrijk om te weten op welke zoekwoorden het interessants is om gevonden te worden. Daarom zorgen wij voor een uitgebreid zoekwoordenonderzoek zodat je precies weet met welke zoekwoorden veel en relevante bezoekers naar je website kan trekken.

Lokale SEO of Landelijke SEO

Wanneer we het hebben over zoekmachine optimalisatie wordt al snel duidelijk dat SEO tegenwoordig op verschillende manieren kan worden toegepast. We maken op dit vlak een onderscheid tussen lokale SEO, landelijke of internationale SEO. Op het eerste zicht lijkt het misschien een beetje vreemd om voor jouw bedrijf in te spelen op lokale SEO, maar dat is het niet. Voor bedrijven die diensten leveren in de Haagse regio is het niet relevant om vol in te zetten op landelijke SEO. Door de focus te verleggen op lokale SEO kan er veel doelgerichter te werk worden gegaan. Bovendien bereik je op deze manier met absolute zekerheid precies die doelgroep die voor jou het belangrijkst is.

Google Analytics
Team van IQ Online

SEO Den Haag uitbesteden

SEO uitbesteden aan een professionele en ervaren partij als IQ Online is altijd interessant. Onze SEO specialisten ontwikkelen een SEO strategie op maat welke niet alleen op korte, maar vooral op de lange termijn een meerwaarde zal betekenen voor jouw bedrijf. Wil je hier graag meer over te weten komen en zou je jouw SEO ook graag willen uitbesteden? Aarzel dan geen moment langer en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Open Gesprek
Op zoek naar een SEO Specialist?