SEO Den Haag

Wij Zijn Gespecialiseerd In:

Websites bovenaan krijgen in Google

Hogere Click Conversie uit Google halen

Zoekmachine Optimalisatie

IQ Online – SEO Den Haag

Wil je er zeker van zijn dat jouw website zo optimaal mogelijk vindbaar is in de zoekresultaten? In dat geval kom je er niet onderuit om de nodige aandacht te besteden aan SEO. Het belang van zoekmachine-optimalisatie is door de jaren heen stelselmatig toegenomen. Dit heeft voor een groot deel te maken met de eveneens sterk gestegen concurrentie binnen de meeste sectoren. Alleen maar een leuke website maken die er goed uitziet is in ieder geval niet meer voldoende. Ben jij als ondernemer uit Den Haag of omgeving op zoek naar een mogelijkheid om jouw website of webshop beter vindbaar te maken? Dan is IQ Online het online marketing bureau in Den Haag dat er voor zorgt dat jij de online strijd wint van de concurrentie!

 

Wat IQ Online voor jou kan betekenen

Zoals reeds aangegeven is het begrip ‘SEO’ door de jaren heen danig uitgebreid. Wanneer we het tegenwoordig hebben over SEO is het dan ook zo dat het eigenlijk gaat om een verzameling van werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. Het gaat hierbij dan kort samengevat om:

 

  1. Het technisch op orde zetten van de website ;
  2. Het schrijven van waardevolle teksten voor bezoekers;
  3. Het verzamelen van waardevolle links door middel van linkbuilding;

Wil je meer bezoekers via SEO?

Ons Team van SEO Experts optimaliseert jouw website voor SEO om ervoor te zorgen dat jij meer bezoekers ontvangt en omzet binnen krijgt.

Neem Contact met ons op

Local-SEO-Customer-Image

Hoger in Google?

Ook lokale SEO is tegenwoordig van cruciaal belang

Wanneer we het hebben over zoekmachine optimalisatie wordt al snel duidelijk dat SEO tegenwoordig op verschillende manieren kan worden toegepast. We maken op dit vlak een onderscheid tussen lokale SEO, landelijke of internationale SEO. Op het eerste zicht lijkt het misschien een beetje vreemd om voor jouw bedrijf in te spelen op lokale SEO, maar dat is het niet. Voor bedrijven die diensten leveren in een specifiek gebied is het niet relevant om vol in te zetten op landelijke SEO. Door de focus te verleggen op lokale SEO kan er veel doelgerichter te werk worden gegaan. Bovendien bereik je op deze manier met absolute zekerheid precies die doelgroep die voor jou het belangrijkst is.

 

Jouw SEO uitbesteden aan IQ Online

In eerste instantie trachten heel wat mensen zelf de SEO voor hun website of webshop voor hun rekening te nemen. Dat is natuurlijk geen probleem maar door het verkeerd uitvoeren SEO gerelateerde werkzaamheden kan dit een negatief effect hebben op de positie van je website of webshop. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het verzamelen van niet relevante links op slechte bronnen. Dit kan de positie van je website volledig onderuit halen.

 

Bovenstaande maakt duidelijk dat jouw SEO uitbesteden aan een professionele en ervaren partij als IQ Online altijd interessant is. Onze SEO-experts ontwikkelen voor jou een SEO strategie op maat welke niet alleen op korte, maar vooral op de lange termijn een meerwaarde zal betekenen voor jouw online business. Wil je hier graag meer over te weten komen en zou je jouw SEO ook graag willen uitbesteden? Aarzel dan geen moment langer en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!