SEO Uitbesteden

Wij Zijn Gespecialiseerd In:

Websites hoger in Google krijgen

Hogere Click Conversie uit Google halen

Zoekmachine Optimalisatie

Full-service SEO Uitbesteden

Wil je met jouw website of webshop hoger in Google komen te staan zodat je meer bezoekers ontvangt? Het kost vaak een hoop tijd en geld om goed te scoren in Google. Maar, hoe kun je nou op de juiste manier met SEO aan de slag gaan? SEO uitbesteden aan een transparant en professioneel SEO bureau als je écht de gewenste resultaten wilt behalen. Bij IQ Online zit je niet vast aan jarenlange contracten en ben je aan het juiste adres om voor elk budget met jou website goed te gaan scoren.

webdesign

Op zoek naar een SEO Bureau?

Ons Team van SEO Experts optimaliseert websites om ervoor te zorgen dat websites meer bezoekers ontvangen en bedrijven meer omzet krijgen.

Neem contact met ons op

  Wat is SEO?

  De term SEO heeft betrekking op het Engelse begrip Search Engine Optimization. Vrij vertaald betekent deze Engelse term in het Nederlands ‘zoekmachine optimalisatie’. Door met SEO aan de slag te gaan, weet je jouw website te optimaliseren met het oog op de zoekmachines. Doel hierbij is uiteraard om de hoogst mogelijke ranking te verkrijgen, waardoor je meer en meer organische bezoekers naar jouw website weet te trekken.

   

  Waarom SEO uitbesteden?

  Als je met jouw website de gewenste resultaten wilt behalen, is het pure noodzaak om een hoge ranking binnen Google te verkrijgen. Dankzij deze ranking weet je immers veel organische bezoekers naar jouw website te trekken, waardoor je meer bezoekers op jouw website mag verwelkomen.

   

  Om dat te bewerkstelligen, is het dus zaak om met SEO aan de slag te gaan. Kun je geheel op eigen houtje met SEO aan de slag gaan? Ja, in de praktijk is dit mogelijk. Daarbij is het wel belangrijk dat jij onderstaande punten goed beheerst:

   

  – Je moet volledig op de hoogte zijn van alle ‘SEO-regels’ en voorwaarden die Google stelt.

  – Je moet volledig op de hoogte blijven van de nieuwste updates in de wereld van SEO.

  – Je moet over de juiste tools beschikken.

  – Je moet veel tijd vrijmaken voor het optimaliseren van jouw website.

   

  Alle tijd die je zelf aan SEO besteedt, kun je niet meer besteden aan jouw core business. Mede daarom is het aan te raden om SEO uit te besteden, aangezien je hiermee relatief snel de gewenste resultaten kunt bereiken.

   

  Als je jouw SEO uit gaat besteden, leg je de zoekmachine optimalisatie eigenlijk volledig in onze handen. Je geeft ons hiermee veel verantwoordelijk, maar tegelijkertijd ook vrijheid. Binnen de gestelde kaders van Google gaan wij vervolgens alles in het werk stellen om zo snel mogelijk hoge rankings voor jouw website te verkrijgen.

   

  Het uitbesteden van SEO kun je dus zien als het inhuren van een ware specialist. Als je problemen met de ketel in jouw woning hebt, roep je daar een specialist voor in. Als je graag een dakkapel op jouw woning wilt plaatsen, roep je daar ook een specialist voor in. En als je graag met jouw website wilt scoren, roep je daar ook een SEO specialist voor in. Het uitbesteden van SEO is absoluut aan te raden.

  Hoe ziet het SEO Traject bij IQ Online eruit?

  Kennismaking

   

  Voordat wij met de seo werkzaamheden aan de slag gaan is het belangrijk om te weten wat jouw ambities en doelen met de website zijn. Dit kunnen we doen aan de hand van een telefoongespreek of afspraak bij ons of jouw kantoor.

   

  Daarnaast bespreken wij welke potentiële zoekwoorden interessant kunnen zijn om met jouw website gevonden te worden.

  Onderzoek en Analyse

   

  Na het kennismakingsgesprek gaan wij kijken hoe de huidige website er op SEO-gebied voor staat. Wij controleren hierbij op de techniek van de website, huidige content op de website en welke links verwijzen naar jouw website.

  Daarnaast bekijken wij op welke zoekwoorden jouw website al scoort en bezoekers ontvangt.

  Strategie

   

  Na het Onderzoek en Analyse weten wij precies op welke punten jouw website moet verbeteren om beter gevonden te worden in Google. Aan de hand van deze punten gaan wij onze strategie bepalen.

  Aan de hand van het kennismakingsgesprek en ons onderzoek & analyse bespreken wij op welke zoekwoorden het interessant kan zijn om gevonden te worden.

  On Page Optimalisatie

   

  Wij zorgen ervoor dat de website technisch helemaal in orde is. Als er pagina’s moeten worden toegevoegd aan de website dan verzorgen wij de teksten en het online zetten van deze teksten.

   

  Bij on page optimalisatie moet je denken aan:

   

  • Verbeteren Snelheid van de website
  • Optimaliseren van indexatie in Google
  • Optimale interne linkstructuur creëren
  • Verbeteren van gebruikerservaring op de website

  Off Page Optimalisatie

   

  Bij Off Page Optimalisatie gaat het voornamelijk om het vergroten en verbeteren van het linkprofiel van jouw website. Door externe links naar jouw website te verwijzen verhoogt de autoriteit van jouw website. Wij zorgen ervoor dat er uitsluitend kwalitatieve en relevante links naar jouw website gaan die een meerwaarde betekenen voor jouw website.

   

  Bij Off Page Optimalisatie moet je denk aan de volgende werkzaamheden:

   

  • Huidige inkomende links analyseren en mogelijk aanpassen
  • Vergroten van hoeveelheid kwalitatieve inkomende links

  Rapportage

   

  Wij houden elke dag bij hoe jouw website het in de zoekresultaten van Google doet. Aan het begin van de maand ontvang je van onze seo specialisten een Rapportage over de afgelopen maand. Hierbij komen de huidige strategie, werkzaamheden en resultaten terug die wij de afgelopen maand hebben gemaakt. Daarnaast ontvang je een link waar je elke dag kan controleren hoe jouw website scoort in Google.

  Wat zijn de voordelen van SEO uitbesteden?

  1 – Tijdbesparing

  Als je écht serieus met jouw website aan de slag wilt gaan, is het namelijk zaak om de focus op de lange termijn te richten. Zodra wij met jouw website op het gebied van SEO aan de slag gaan, richten wij onze pijlen ook volledig op de lange termijn.

   

  Waarom wij dit doen? Omdat je alleen op deze manier de gewenste resultaten kunt behalen. Je kunt het werken aan SEO vergelijken met het bouwen van een huis. Het is onmogelijk om binnen één dag een volledig huis te bouwen, aangezien je bijvoorbeeld al lange tijd met de fundering van het huis bezig bent.

   

  Dat geldt ook voor zoekmachine optimalisatie. Eerst moet de basis goed staan, waarna op de lange termijn de website verder geoptimaliseerd kan worden. Door deze werkwijze kun je op de lange termijn uiteindelijk de gewenste rankings binnen Google in gaan nemen met jouw website.

   

  Moraal van het verhaal: als je echt succesvol met SEO aan de slag wilt gaan, moet je hier onwijs veel tijd voor vrij maken. Je moet niet alleen deze tijd vrij maken, maar je moet deze tijd ook nog nuttig zien te besteden. Aangezien je voor SEO echt hele specialistische kennis nodig hebt, ben je al snel dag in en dag uit bezig met SEO. Zie je dat niet zitten? Wil je die tijd liever aan jouw core business besteden? Dan is het interessant om  SEO uit te besteden aan IQ Online.

   

  Wij nemen al het werk voor jou uit handen, waardoor je van een flinke tijdsbesparing weet te genieten. Je kunt jouw pijlen volledig op jouw core business richten, op jouw klanten richten en op andere facetten van jouw business. Wij dragen zorg voor de online tak van jouw business, waarbij wij zorgen voor de hoogst mogelijke rankings binnen Google.

   

  Voorkom dus dat je zelf onnodig veel tijd aan SEO gaat besteden. Als je hier nog geen ervaring mee hebt, ben je bovendien veel tijd kwijt aan het experimenteren en het leren. Als je gebruik van onze diensten maakt, weet je zeker dat direct de juiste stappen worden genomen. Wij hebben namelijk veel ervaring, wij weten precies wat wel/niet werkt en wij weten precies welke strategie we het beste kunnen hanteren!

  2 – Relatief snel resultaat

  Durf jij het aan om zelf met SEO aan de slag te gaan? Je hebt hierboven kunnen lezen dat je hier veel tijd voor vrij moet maken. Als je bereid bent om die tijd vrij te maken, ben je echter nog niet gegarandeerd van de gewenste resultaten. Nee, deze resultaten zijn pas haalbaar als je ook over de juiste kennis en juiste tools beschikt.

   

  Je kunt zeker zelf met SEO aan de slag gaan, maar het is allerminst aan te raden. Alleen als je echt weet waar je mee bezig bent, kun je relatief snel de gewenste resultaten bereiken. Beschik je niet over het benodigde kennislevel? En beschik je ook niet over de juiste tools? Dan is het eigenlijk onmogelijk om zelf de gewenste resultaten te gaan behalen.

   

  Met het oog op de tijd is het dus onwijs aan te raden om IQ Online in te huren voor jouw zoekmachine optimalisatie. Wij nemen veel werk uit jouw handen, wij zorgen ervoor dat jij jouw tijd aan jouw core business kunt besteden en wij dragen zorg voor het snelst mogelijke resultaat. Wat wens je nog meer?

   

  3 – Concurrentie verslaan

  In welke branche of niche ben jij op dit moment actief? De kans is héél klein dat jij als enige partij in deze branche/niche actief bent, waardoor je jouw concurrentie moet zien te verslaan. Maar, hoe doe je dat nou? Dat kun je onder meer doen door op de juiste manier jouw website te laten optimaliseren.

   

  Door jouw SEO aan IQ Online uit te besteden, ga je jouw concurrentie verslaan. Je weet hierdoor alle bezoekers naar jouw website te trekken en je weet dus een flinke voorsprong op jouw concurrentie te nemen.

   

  Hoe wij er voor zorgen dat jij de concurrentie gaat verslaan? Dat doen we onder meer door zeer kritisch naar de website van jouw concurrenten te kijken. Op basis van een uitgebreide analyse zien wij direct op welke punten de website van jouw concurrenten tekortschiet. Vervolgens zorgen wij ervoor dat jouw website op alle punten perfect gaat scoren, waardoor jouw website al snel meer waarde van Google toegekend krijgt.

   

  Ook met het oog op de groei, continuïteit en winst van jouw onderneming is het dus aan te raden om jouw SEO uit te besteden aan IQ Online. Wij dragen er zorg voor dat jouw concurrentie verslagen wordt, dat je de marktleider kunt/gaat worden en dat je dus de gewenste resultaten gaat behalen. Dat is uiteindelijk alles wat je wilt, niet waar?

   

  4 – Tussentijdse rapportages

  Zoals we hierboven al hebben gesteld, is het optimaliseren van een website een langdurig proces. Voordat de eerste resultaten zichtbaar zijn, zijn we eigenlijk al enkele weken tot enkele maanden verder. Zodra de eerste resultaten zichtbaar zijn, kan het echter hard gaan.

   

  Tijdens het gehele proces voorzien wij jou continu van tussentijdse rapportages. Je blijft hierdoor op de hoogte van de vorderingen die wij maken én op jouw huidige rankings binnen Google. Naarmate wij meer en meer rapportages naar je gestuurd hebben, zie je deze rankings hoger worden. Dát is juist waarom jij SEO uitbesteed aan IQ Online!

  Waar moet je rekening mee houden bij het uitbesteden van SEO?

  Klinken bovengenoemde voordelen bij jou als muziek in de oren? Wil jij ook graag een voorsprong op jouw concurrentie nemen en jouw bedrijf daarmee nog een hoger niveau tillen? Dan is het dus zeer interessant om jouw SEO uit te besteden aan IQ Online. Graag willen wij je wel wijzen op enkele aandachtspunten.

   

  Zo is het bijvoorbeeld noodzakelijk dat wij toegang krijgen tot bepaalde systemen. Wij hebben onder meer toegang tot jouw website/webshop nodig, aangezien wij ook met On Page SEO aan de slag gaan. Heb je geen idee hoe je ons toegang tot jouw website kunt verschaffen? Geen probleem; wij vertellen je uitgebreid hoe je dit kunt doen. Uiteraard houden wij hierbij de digitale veiligheid van jouw website en gegevens strikt in de gaten.

   

  Verder moet je ook rekening houden met een bepaalde investering. Hoe hoog deze investering precies gaat zijn, lees je verderop op deze pagina. Wij kunnen je in ieder geval alvast één ding verklappen: je moet rekening houden met kosten op de lange termijn. Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, is SEO immers een langlopend proces!

  Tot slot willen wij je ook nog aanraden om het nodige geduld op te brengen. Het is namelijk niet mogelijk om binnen één week de hoogste ranking binnen Google te verkrijgen; je kunt immers ook niet binnen één dag een volledig huis bouwen. Vergelijk SEO daarom ook echt met het bouwen van een huis: voordat de eerste resultaten zichtbaar zijn, gaat er een flinke periode aan vooraf.

   

  Wij willen je dan ook graag vragen om het nodige geduld op te brengen en om de tussentijdse rapportages goed door te nemen. In deze rapportages zie je namelijk duidelijk dat wij op weg zijn om de gewenste rankings te behalen! Dit is echter wel een kwestie van een lange adem en een lange termijn visie.

  Hoeveel geld moet je vrijmaken voor het uitbesteden van SEO?

  Wil jij ontzettend graag de volgende stappen met jouw onderneming gaan zetten? Wil jij jouw concurrentie gaan verslaan op het digitale vlak? Dan is het aan te raden om ons in te schakelen. Wij zorgen er namelijk voor dat jouw website perfect geoptimaliseerd wordt, waardoor je op de lange termijn van hoge rankings in Google gaat genieten/profiteren.

   

  Voordat het zover is, moet je hier echter wel een bepaald budget voor investeren. Hoe hoog deze investering precies is, kunnen wij niet op voorhand zeggen. Dit is namelijk afhankelijk van onder meer de huidige staat van jouw website en de staat van de website van jouw concurrenten. Des te minder concurrenten je hebt, des te sneller je de gewenste resultaten kunt behalen. Dat gaat dan ook gepaard met een mindere investering.

   

  Kortom: wij kunnen je geen duidelijke richtlijn omtrent het kostenplaatje geven. Wel willen wij je vragen om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Tijdens een gesprek kunnen wij alle benodigde informatie verkrijgen, waardoor wij alsnog een compleet kostenplaatje voor je op kunnen stellen. Houd er hoe dan ook rekening mee dat zoekmachine optimalisatie een langlopend proces is!

  Direct jouw SEO uitbesteden?

  Ben je door alle informatie op deze pagina direct enthousiast geworden? Wil je graag gebruik maken van onze professionele diensten? Dan vragen wij je om contact met ons op te nemen. Wij maken graag een complete analyse van jouw website ,waarna wij een passend voorstel kunnen doen. In dit voorstel vind je uiteraard ook het kostenplaatje terug.

  Ben je uiteindelijk tevreden met dat voorstel? Dan kunnen wij direct starten met het optimaliseren van jouw website. Heb je daar op dit moment al vragen over? Ook dan kun je te allen tijde contact met ons opnemen; we horen graag van je!

  Google Analytics

  Meest Gestelde Vragen

  Wat is SEO?

   

  SEO is de afkorting van Search Engine Optimization, of Zoekmachine Optimalisatie in het Nederlands. SEO is een belangrijk onderdeel van online marketing en staat voor het optimaliseren van je website waardoor jouw websitepagina hoger gaat scoren in het organische gedeelte van zoekmachines zoals Google.

  Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

   

  Bij SEO betaal je niet per klik, het organische gedeelte van Google wordt bepaald door meer dan 200 verschillende rankingfactoren. Het resultaat van SEO werkzaamheden zie je op de langere termijn terug.

   

  Bij SEA betaal je wel per klik. Aan de hand van de concurrentie en markt worden de kosten per klik betaald. Het resultaat van SEA is direct zichtbaar, indien je stopt met het betalen aan Google is het resultaat direct weer weg.

  Welke SEO werkzaamheden worden uitgevoerd?

   

  Het begrip ‘SEO’ is door de jaren heen danig uitgebreid. Wanneer we het tegenwoordig hebben over SEO is het dan ook zo dat het eigenlijk gaat om een verzameling van werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. Het gaat hierbij kort samengevat om:

   

  1. Het technisch optimaliseren van de website(on page seo)
  2. Het schrijven van waardevolle teksten voor bezoekers
  3. Het verzamelen van waardevolle links door middel van linkbuilding(off page seo)