Website Onderhoud

Wij Zijn Gespecialiseerd In:

Website volledig onderhouden

Webshop onderhouden

Website laten onderhouden

Het merendeel van de mensen die een website laten ontwikkelen gaan er vanuit dat deze na afronding van het ontwikkelingsproces geen verdere aandacht meer vereist. Een website die wordt gelanceerd op het internet werkt namelijk wel eindeloos vanuit zichzelf… of niet? Helaas. Een website is eigenlijk nooit voor de volle honderd procent af. Zowel op technisch als op inhoudelijk vlak vereist elke website continue aandacht. Ben jij zelf niet in staat om het periodieke website onderhoud uit te voeren, maar wil je uiteraard niet achter de feiten aan blijven lopen? In dat geval is het interessant om je website onderhoud uit te besteden aan IQ Online.

webdesign

Heeft jouw website onderhoud nodig?

Ons Team van Technische experts updaten jouw website of webshop en zorgen ervoor dat die altijd up to date is.

Neem contact met ons op

  Technisch onderhoud aan je website

  Dat het laten uitvoeren van website onderhoud in de praktijk ongelofelijk belangrijk is blijkt wanneer we de technische kant van je website gaan bekijken. Het is mogelijk dat door verouderde techniek de functionaliteit van je website niet meer optimaal is waardoor bezoekers sneller afhaken. Ook het optimaliseren van de laadsnelheid van je website is vandaag de dag een ongelofelijk belangrijke eis waar aan tegemoet moet worden gekomen. Alleen door het regelmatig uitvoeren van website onderhoud zorg je er voor dat jouw website op elk moment zo optimaal mogelijk aan alle technische eisen tegemoet weet te komen.

  Verzeker jezelf van een echt veilige website

  Voor elke website die op het internet is terug te vinden geldt dat het veiligheidsaspect ongelofelijk belangrijk is. Een website die niet tijdig wordt geüpdate kan in de praktijk dan ook bijzonder vatbaar zijn voor mogelijke hacks. Wat dit betreft is het niet alleen van belang om er voor te zorgen dat het beheerdersgedeelte van je website is beschermd met een sterk wachtwoord. Ook plugins die lek zijn of achterstallige updates kunnen een significant risico vormen voor jouw website of webwinkel. Het gecontroleerd laten uitvoeren van updates door IQ Online zorgt er voor dat gebruikersdata en bezoekersinformatie altijd veilig zijn.

  Website laten maken
  google analytics

  Het belang van een echt stabiele en snelle website

  We zijn door de jaren heen als internetgebruikers sterk verwend geworden. Op het ogenblik dat een website niet voldoende snel laadt zorgt dit nagenoeg onmiddellijk voor frustraties. Diezelfde frustratie voelt ook met name zoekmachine Google. Er kan namelijk worden vastgesteld dat de laadsnelheid tegenwoordig is uitgegroeid tot één van de belangrijkste vereisten voor een optimaal indexerende website in de zoekresultaten. Wil jij ook graag met zekerheid kunnen genieten van niet alleen een snelle, maar bovendien ook een echt stabiele website? Ook dan is het laten uitvoeren van een technische controle door IQ Online beslist een aanrader. Wij zorgen er voor dat een optimale laadsnelheid altijd kan worden gegarandeerd!

  Voorkom problemen met regelmatige updates

  Het regelmatig uitvoeren van website updates zijn vereist om een goed werkende website te hebben. Ook deze updates vormen een cruciaal onderdeel van het periodieke website onderhoud dat moet worden uitgevoerd. Het niet tijdig uitvoeren van dergelijke updates kan er voor zorgen dat je website niet volledig functioneert. Denk daarbij aan de volgende punten:

   

  1. Je website voldoet niet meer aan de laatste, technische eisen;
  2. Bepaalde onderdelen van je website gaan niet goed meer werken;
  3. Er ontstaat een beveiligingsrisico met een mogelijke hack als gevolg;
  Team van IQ Online

  Website onderhoud uitbesteden

  Bovenstaande risico’s benadrukken hoe belangrijk het laten uitvoeren van een deskundig website onderhoud in de praktijk wel niet is. Beschikt je zelf niet over de tijd en / of over de technische kennis om dit website onderhoud voor je eigen rekening te nemen? In dat geval is het altijd de moeite waard om deze uit te besteden aan de experts van IQ Online!