Zoekmachine Optimalisatie

Wat is Zoekmachine Optimalisatie(SEO)?

Zoekmachine optimalisatie staat voor het optimaliseren van je website voor het organische gedeelte van Google. Door het optimaliseren van je website ga je hoger in Google scoren. De sterk toegenomen concurrentie in de verschillende sectoren heeft er voor gezorgd dat het erg lastig is geworden voor consumenten om door de bomen het bos te blijven zien. Vaak zijn het dan ook alleen maar de bedrijven die de hoogste posities innemen die in aanmerking komen voor het verkopen van de gewenste dienst of het vereiste product. IQ Online zorgt ervoor dat jouw bedrijf op deze posities terug te vinden is!

Uit welke onderdelen bestaat zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine Optimalisatie bestaat uit een hoop verschillende onderdelen. In eerste instantie wordt er bijvoorbeeld een onderscheid gemaakt tussen on-page en off-page SEO. Bij on-page SEO ligt de focus op jouw eigen website. Zo moet er rekening worden gehouden met:

  1. De vormgeving van je website en of deze goed wordt weergegeven op alle systemen(desktop, tablet, mobiel)
  2. Bereikbaarheid pagina’s en snelheid website
  3. Content op de juiste manier is geoptimaliseerd(Gebruik van Headings, Meta Titel, Meta omschrijving)
  4. URL’s op een correcte manier zijn opgebouwd

 

Bovenstaande is nog maar het topje van de ijsberg. Toch maakt dit reeds duidelijk dat zoekmachine optimalisatie iets is wat niet zo voor de hand liggend is als het mogelijks op het eerste zicht mag lijken. Buiten de on-page SEO is het bovendien ook belangrijk om de nodige aandacht te besteden aan de off-page SEO. Bij off-page SEO moet er rekening worden gehouden met:

  1. Een natuurlijk linkprofiel opbouwen
  2. Gerelateerde backlinks krijgen
  3. Backlinks met een lage spam score
  4. Juist gebruik van verschillende anchor teksten
SEO-Analytics-Image

Onze SEO Werkzaamheden

Hier vind je een greep van onze SEO werkzaamheden die wij voor jouw website kunnen uitvoeren.

Conversion Optimization

Wij verbeteren jouw website om ervoor te zorgen dat je aan de technische richtlijnen van Google voldoet.

Full-Transparency-Icon

Wij zorgen voor een uitgebreid zoekwoordenonderzoek zodat wij de meest interessante zoekwoorden voor jouw website vinden.

Content-Creation-Icon

Wij creëren de content die daadwerkelijk meerwaarde bieden aan de bezoekers van jouw website.

Wij realiseren relevante en waardevolle links waardoor jij met je website boven je concurrenten gaat scoren.

Wij zorgen ervoor dat bezoekers daadwerkelijk actie gaan nemen op jouw website.

Wij houden elke dag bij hoe jouw website scoort op alle zoekwoorden en je ontvangt daar elke maand een rapport van.

Home-7-Banner-Image

Waarom zoekmachine optimalisatie uitbesteden een goed idee is

Het wel of niet slagen van jouw online business is voor een groot deel afhankelijk van de vindbaarheid waar ze op kan rekenen. Naast goede vindbaarheid is het vooral belangrijk dat de juiste doelgroep met jouw website of webshop in contact moet komen. Je kan misschien eenvoudig duizend mensen bereiken, maar wanneer niemand van die duizend mensen echt geïnteresseerd is in wat je aanbiedt schiet deze vindbaarheid haar doel al snel voorbij. Alleen door het hanteren van een uitgekiende SEO strategie kan er dan ook voor worden gezorgd dat het maximale potentieel van je website of webshop kan worden benut.

 

Het ongelofelijk grote aantal verschillende factoren waar rekening mee moet worden gehouden op vlak van zoekmachine optimalisatie zorgt er voor dat het altijd een goed idee is om ook jouw SEO uit te besteden. Wij van IQ Online kunnen onze klanten dan ook een aantal zeer interessante voordelen aanbieden. Niet alleen zorgen wij er voor dat de vindbaarheid van jouw website of webshop wordt verbeterd, daarnaast komt de focus precies op die doelgroep te liggen die voor jou het meeste potentieel met zich meebrengt.

Wil je meer bezoekers via SEO?

Ons Team van SEO Experts optimaliseert jouw website voor SEO om ervoor te zorgen dat jij meer bezoekers ontvangt en omzet binnen krijgt.

Neem Contact met ons op

Ook jouw SEO uitbesteden? Neem contact met ons op!

Wil jij ook graag de hoogste posities in de belangrijkste zoekresultaten halen? Wil je op die manier meer bezoekers naar jouw website of webshop trekken ? In dat geval is het een absolute aanrader om een beroep te doen op onze diensten op vlak van zoekmachine optimalisatie. Op deze manier zorg je er voor dat je jouw belangrijkste concurrenten op het internet zonder probleem het nakijken kan geven. Twijfel dus niet langer, neem vandaag nog contact met ons op en ontdek welke meerwaarde onze SEO werkzaamheden ook voor jouw website of webshop kunnen betekenen!

Open Gesprek
Hallo, Waar kan ik je mee helpen?